Χρησιμοποιούμε cookies για να σας προσφέρουμε την καλύτερη εμπειρία στο διαδίκτυο. Συνεχίζοντας την περιήγηση στο envelope.gr, αποδέχεστε τη χρήση των cookies.
- Εκπαιδευτικά Σεμινάρια Προσωπικού

Ως πτυχιούχοι Μηχανικοί του τμήματος Βιοϊατρικής Τεχνολογίας μάθαμε πολύ καλά σε πρακτικό επίπεδο από την ρομποτική και την τεχνολογία των ιατρικών μηχανημάτων, πως οι σύγχρονες τεχνολογίες μετασχηματίζονται διαρκώς και αλληλεπιδρούν παίρνοντας καθημερινά δισεκατομμύρια πληροφορίες από όλους μας. 

Η πληροφορία για μας ήταν πάντα εργαλείο για να ακολουθούμε τις νέες καινοτόμες εφαρμογές, να τις εφαρμόζουμε στην πληροφορική και να μετατρέπουμε το σύνολο των εφαρμογών μας σε ένα παζλ καινοτόμων τεχνολογιών, τις οποίες αξιοποιούμε στο μέγιστο για τους πελάτες μας. 

Συνδυάζουμε κάθε φορά τεχνολογίες διαφορετικές που σε γλώσσα μηχανής μας δίνουν τη συνισταμένη που επιδιώκουμε δημιουργώντας το προσδοκώμενο για εσάς αποτέλεσμα. Φυσικά όλα αυτά εργαλεία δεν είναι δυνατό να δράσουν χωρίς την κατάλληλη εκπαίδευση του προσωπικού των επιχειρήσεων στις οποίες απευθυνόμαστε. 

Για το λόγο αυτό έχουμε μια σειρά σεμιναρίων διαλέξεων που πραγματοποιούνται 2-3 φορές το χρόνο ή έπειτα από ειδική συμφωνία.


Περισσότερες πληροφορίες για τα σεμινάρια μπορείτε να βρείτε συμπληρώνοντας τη φόρμα επικοινωνίας με θέμα σεμινάρια εκπαίδευσης προσωπικού.