γιατί Envelope

Μελέτη & Υλοποιήση

Γινόμαστε κομμάτι σας. Βοηθοί και συνεργάτες σας. Συμμετέχουμε σε κάθε βήμα και παραμένουμε ενεργοί ώστε να είστε πάντοτε ξεχωριστοί και ανταγωνιστικοί.

Περισσότερα
Σχεδιασμός & Ανάπτυξη

Σχεδιάζουμε μοναδικές κατά περίπτωση ιστοσελίδες ακολουθώντας τις σύγχρονες τάσεις και τα απαραίτητα κάθε φορά εργαλεία με σκοπό το βέλτιστο αισθητικό αποτέλεσμα αλλά και την βελτιστοποίηση στις μηχανές αναζήτησης αλλά και την ταχύτητα απόκρισης.

Περισσότερα
Τεχνική Υποστήριξη

Σε κάθε περίπτωση συμμετέχουμε ενεργά σε όλα τα στάδια δημιουργίας και επεξεργασίας των ιστοσελίδων και της αρθρογραφίας που αναλαμβάνουμε σε όλα τα μέσα.

Περισσότερα

23 χρόνια digital Marketing !

Δημιουργούμε ιστοσελίδες από το 2000 με ανοιχτού κώδικα λογισμικό όντας μπροστά στην εποχή μας με πιστοποιήσεις που αποδεικνύουμε και γνώμονα πάντοτε την αναγνωρισιμότητα των ιστοσελίδων μας από τις μηχανές αναζήτησης εξοικονομώντας για τους πελάτες μας χρήμα και χρόνο αφού μελλοντικά δεν επενδύουν σε άσκοπες διαφημίσεις τύπου click.

12 χρόνια Καινοτόμες Τεχνολογίες !

Ως πτυχιούχοι Μηχανικοί του τμήματος Βιοϊατρικής Τεχνολογίας μάθαμε πολύ καλά σε πρακτικό επίπεδο από την ρομποτική και την τεχνολογία των ιατρικών μηχανημάτων, πως οι σύγχρονες τεχνολογίες μετασχηματίζονται διαρκώς και αλληλεπιδρούν παίρνοντας καθημερινά δισεκατομμύρια πληροφορίες από όλους μας. Η πληροφορία για μας ήταν πάντα εργαλείο για να ακολουθούμε τις νέες καινοτόμες εφαρμογές, να τις εφαρμόζουμε στην πληροφορική και να μετατρέπουμε το σύνολο των εφαρμογών μας σε ένα παζλ καινοτόμων τεχνολογιών, τις οποίες αξιοποιούμε στο μέγιστο για τους πελάτες μας. Συνδυάζουμε κάθε φορά τεχνολογίες διαφορετικές που σε γλώσσα μηχανής μας δίνουν τη συνισταμένη που επιδιώκουμε δημιουργώντας το προσδοκώμενο για εσάς αποτέλεσμα. Φυσικά όλα αυτά εργαλεία δεν είναι δυνατό να δράσουν χωρίς την κατάλληλη εκπαίδευση του προσωπικού των επιχειρήσεων στις οποίες απευθυνόμαστε. Για το λόγο αυτό έχουμε μια σειρά σεμιναρίων διαλέξεων που πραγματοποιούνται 2-3 φορές το χρόνο ή έπειτα από ειδική συμφωνία.
Περισσότερες πληροφορίες για τα σεμινάρια μπορείτε να βρείτε συμπληρώνοντας τη φόρμα επικοινωνίας με θέμα σεμινάρια εκπαίδευσης προσωπικού.
digital-marketing-innovation-tranformation

Υπηρεσίες

Web Development

Κατασκευή Ιστοσελίδων, Εταιρική Ταυτότητα, Φιλοξενία, Τεχνική Υποστήριξη.

Περισσότερα
eCommerce

Δημιουργία Ηλεκτρονικού Καταστήματος E-shop, Φιλοξενία, Τεχνική Υποστήριξη.

Περισσότερα
App Development

Δημιουργία Λογισμικού συμβατό με σύγχρονες τεχνολογίες - Ιατρικής Πληροφορικής.

Περισσότερα
SEO Optimization

Δημιουργήσαμε τα δικά μας εργαλεία οργανικού SEO και τα παρέχουμε στους πελάτες μας.

Περισσότερα
SMS - CHAT

Υπηρεσίες Email Marketing - Μαζική αποστολή Newsletters - Αποστολής Μηνυμάτων SMS - Online Chat Boxes, Chat Rooms - Live streaming - IT Υπηρεσίες Υγείας

Περισσότερα
Καινοτόμες Τεχνολογίες & Μετασχηματισμός

Υπηρεσίες Στρατηγικού Σχεδιασμού & Ανάλυση Δεδομένων με σκοπό τη βελτιστοποίηση των αποτελεσμάτων σας.

Περισσότερα
Σεμινάρια - Παρουσιάσεις

Εκπαίδευση Προσωπικού Επιχειρήσεων & ειδικά Σεμινάρια στις Καινοτόμες Τεχνολογίες, το Μετασχηματισμό και το Στρατηγικό Σχεδιασμό, για Βέλτιστα Αποτελέσματα.

Περισσότερα
Αρθρογραφία

Δημιουργία Αυτόνομων και Αποτελεσματικών Άρθρων που θα αναφέρονται σε δικούς σας συνδέσμους, με σκοπό την ενδυνάμωση του brand name σας.

Περισσότερα

κΑΝΤΕ ΜΙΑ ΠΡΩΤΗ ΕΠΑΦΗ ΜΑΖΙ ΜΑΣ

Επικοινωνήστε μαζί μας τηλεφωνικά αφήνοντας το μήνυμά σας ή συμπληρώστε τη Φόρμα Επικοινωνίας 
Επικοινωνία