κατασκευή-δυναμικής-ιστοσελίδας

Κατασκευή ιστοσελίδων από 249€

Σκέφτεσαι να αποκτήσεις τη δική σου ιστοσελίδα αλλά δεν είσαι σίγουρος ακόμη για τις κατηγορίες, το υλικό, τα κείμενα, τις φωτογραφίες που θα χρειαστείς. Απλά επικοινώνησε μαζί μας. Θα σε κατευθύνουμε και θα σε οδηγήσουμε με απλά βήματα στην ολοκλήρωση της δική σου ιστοσελίδας. Συμμετέχουμε ενεργά σε όλα τα στάδια ανάπτυξης και επεξεργασίας του δικού σου website, ώστε να είσαι ένας από τους καλύτερους του ανταγωνισμού. Όσο για το κόστος μην ανησυχείς. Εκμεταλλεύσου απλά την εμπειρία μας κι εμείς απλά θα τη χρησιμοποιήσουμε δημιουργικά προς όφελός σου. Για εμάς μετράει η ικανοποίηση των πελατών, η μακροχρόνια συνεργασία και η συστάσεις.
Δημιουργία μοναδικών ιστοσελίδων που θα αναδείξουν την επιχείρησή σας. Στατικές και δυναμικές ιστοσελίδες που ξεχωρίζουν με πλούσια εικονογράφηση και αρθρογραφία. 
Φιλικές ιστοσελίδες στις μηχανές αναζήτησης με πολλαπλές κατηγορίες και δημιουργία μηχανισμού blog, επίδειξης φωτογραφιών, παρουσίασης video, άμεση συνδεσιμότητα με τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης social media.
Δημιουργία επαγγελματικών λογαριασμών αλληλογραφίας mail accounts, πιστοποίηση ασφαλείας ssl encryption, φιλοξενία σε ταχύτατους servers.

Χαρακτηριστικά

01

Μοναδικός σχεδιασμός

Δημιουργούμε ιστοσελίδες με μοναδικό και πρωτότυπο περιεχόμενο προσαρμοσμένο κάθε φορά στις ανάγκες σας. Ο σχεδιασμός του site σας είναι ιδιαίτερος όπως και η επιχειρηματική σας ταυτότητα. Σε κάθε περίπτωση φροντίζουμε για τη βέλτιστη παρουσίαση σε συνδυασμό με τα απαραίτητα μέσα που να αναδεικνύουν το site σας χωρίς να επιβαρύνουν την αποτελεσματικότητα και την ταχύτητα απόκρισης των σελίδων.

02

Οικονομικές ιστοσελίδες

Μαζί μας δε θα χρειαστεί να πληρώνετε παραπανίσια χρήματα για υπηρεσίες που έχετε ήδη πληρώσει ή δε χρεώνονται επιπρόσθετα. Δε χρειάζεται να πληρώνετε για μικροδιορθώσεις που θα προκύπτουν στο μέλλον. Δε θα χρειαστεί να επιβαρύνεστε οικονομικά για την αυτονόητη προώθηση της ιστοσελίδας. Γιατί έχουμε μεγάλη εμπειρία και την εργασία μας την κάνουμε με αγάπη και όχι κερδοσκοπία.

03

Δυναμικές ιστοσελίδες

Το 90% των ιστοσελίδων μας πλέον είναι δυναμικές. Από το 1998 κατασκευάσαμε πάνω από 1400 ιστοσελίδες. Το 90% των ιστοσελίδων μας πλέον είναι δυναμικές. Έτσι οι πελάτες μας μπορούν να προσθέτουν νέο υλικό σε καθημερινή βάση με πολύ απλή διαδικασία χωρίς καμία επιπλέον χρέωση. Επίσης αναλαμβάνουμε την αρθρογραφία και τα backlinks για τους πελάτες μας και παρέχουμε υπηρεσίες SEO SEM και εξειδικευόμαστε στο ranking.

04

eshop

Δημιουργία ηλεκτρονικού καταστήματος για πωλήσεις σε όποια χώρα ή χώρες επιθυμείτε με τα πιο σύγχρονα και αποτελεσματικά εργαλεία. Οικονομικά, με, πολλή εύκολη διαχείριση, με πολλούς εναλλακτικούς τρόπους αποστολής και πληρωμής. Με δυνατότητα άμεσης αγοράς χωρίς εγγραφή χρήστη αλλά και με εγγραφή μέλους.
1
Ιστοσελίδες
1
E-shops & applications
1
Εργαλεία SEO
1
Σεμινάρια